DIENSTVERLENING

Onze dienstverlening bestaat uit consultancy, projectmanagement, development en engineering op het gebied van technische en industriële automatisering. Hierbij werken wij samen met u als opdrachtgever toe naar een grensverleggend eindresultaat. Dit doen we uiteraard met de nieuwste technieken, gecombineerd met passie voor ons vak en een grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers.

Écht samenwerken betekent dat je elkaar weet te inspireren en dat je het beste uit verschillende werelden weet te combineren. Onze interesse gaat dan ook verder dan alleen de technologie. Kennis van onze klanten en de markten waarin zij zich bevinden zijn voor ons essentieel. Deze combinatie van marktkennis en technologische specialisatie stelt ons in staat om maximale toegevoegde waarde te leveren door oplossingen te bieden voor de complexe technologische uitdagingen waar onze klanten voor staan.

 

Bij Strypes kiezen we voor een projectmatige aanpak, waarbij we de klant zoveel mogelijk betrekken bij het ontwikkelingsproces.

 Vandaar onze keuze om projecten stapsgewijs uit te voeren volgens methoden als Scrum en Agile, zodat feedback en verbeteringen voortdurend mogelijk zijn.