Over ons

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en om te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor je opdrachtgevers en je medewerkers en dus geen doel op zich. Deze visie heeft geleid tot wat wij ‘het DNA van Strypes’ noemen:

Het DNA van Strypes

 • 1

  Niet de grootste, maar wel de beste willen zijn

  We zoeken bewust complexe projecten op, omdat we hier de meeste kansen zien om ons te onderscheiden. Het streven naar grensverleggende oplossingen daagt onze medewerkers uit en geeft opdrachtgevers een concurrentievoorsprong, wetende dat ‘als Strypes het niet kan, niemand het kan’.

 • 2

  We willen de beste werkgever zijn

  Onze missie kan alleen slagen wanneer we de beste mensen aan ons weten te binden. Strypes wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar vanzelfsprekend bij.

 • 3

  We mobiliseren kennis en investeren in innovatie

  Onze organisatie richt zich met kleine teams op verschillende oplossingsgebieden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge betrokkenheid en het maakt dat we kennis gemakkelijk delen. Omdat we voorop willen lopen op technologisch gebied, moeten we ons blijven ontwikkelen. Leren en innoveren hoort bij het werk en we faciliteren dit in tijd en geld.