Wij zijn Strypes

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden. Strypes is een bijzonder bedrijf. We hebben grenzeloze ambities en draaien al lang genoeg mee om het klappen van de zweep in onze branche te kennen. Voor ons staan onze mensen op de eerste plaats. Vertrouwen, plezier, transparantie, authenticiteit en ontwikkeling zijn de sleutelbegrippen waarop we ons bedrijf bouwen.

Wij geloven in een bedrijf met mensen die plezier in hun werk hebben. Dat stralen we uit, en dat – samen met professionele expertise – zorgt er weer voor dat we altijd interessante en uitdagende opdrachten krijgen. Benieuwd naar een aantal van onze – misschien binnenkort jouw – collega’s? Lees hieronder hun ervaringen.

We gaan met elkaar om zoals we het zelf prettig vinden dat er met ons wordt omgegaan.

Jolanda dos Santos, Managing Partner Lees testimonial

Je kunt je eigen ideeën kwijt, terwijl je toch een vaste baan hebt.

John van der Hoorn, Projectmanager Lees testimonial

Je krijgt altijd de mogelijkheid om een ander pad in te slaan.

Eric Koch, Systeemontwerper Lees testimonial

Je kunt makkelijk overstappen naar een ander domein.

Erik Holleboom, Technology Officer Lees testimonial

Je werkt hier bij een bedrijf dat enthousiasme uitstraalt.

Erwin van Oorschot, Management Adviseur Lees testimonial

Je wordt uitgedaagd je talenten zo goed mogelijk te benutten.

Joost Kisters, Projectleider Lees testimonial

Het beste van twee werelden

Coen Kuijken, Ontwerpleider Lees testimonial

Onze vacatures

Onderstaand vind je een overzicht van onze vacatures. Staat de door jou gewenste functie er niet bij, dan wil dat niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn! Neem contact met ons op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

Werken in een inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s met veel ervaring binnen de technische automatisering.

Passie voor techniek is wat ons met elkaar verbindt, in combinatie met de drive om ons voortdurend te blijven ontwikkelen om de beste oplossingen voor onze klanten te kunnen realiseren.

We zijn er trots op dat we de voordelen van een professionele organisatie weten te combineren met de persoonlijke en informele sfeer van een klein bedrijf. Iedereen wordt als gelijke gezien met zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Jouw inbreng van expertise is nodig om als organisatie goed te kunnen schakelen op alle (technologische) ontwikkelingen die we zien bij onze klanten en in de markt. Gezamenlijk bepalen we de koers van het bedrijf.

Van ons mag je een prima arbeidsvoorwaardenpakket verwachten. Naast een salaris dat vaak al meer dan marktconform is, heb je bij ons een variabele beloningsregeling, een smartphone, een laptop, een lease-auto naar keuze, een goede pensioenregeling en 27 vakantiedagen. Bovendien zijn er volop ontwikkelmogelijkheden waarbij we je uiteraard goed zullen faciliteren. Naast de gangbare trainingen en opleidingen krijg je bij ons onder andere de mogelijkheid tot externe coaching en structurele intervisiemomenten met collega’s.