Onze dienstverlening bestaat uit consultancy, projectmanagement, development en engineering op het gebied van technische en industriële automatisering. Hierbij werken wij samen met onze opdrachtgevers toe naar een grensverleggend eindresultaat. Dit doen we met de nieuwste technieken, gecombineerd met passie voor ons vak en een grote betrokkenheid bij onze klanten. Onze interesse gaat dan ook verder dan alleen de technologie. Kennis van onze opdrachtgevers en de markten waarin zij zich bevinden zijn voor ons essentieel.

De wereld verandert continu en innovaties zijn aan de orde van de dag. Dit levert vraagstukken en uitdagingen op die om slimme oplossingen vragen. De professionals van Strypes gaan deze uitdagingen graag met u aan. We doen dit op het gebied van een viertal thema’s.

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024