De consultants van Strypes helpen onze opdrachtgevers met het opstellen van de juiste ontwerpen, het maken van de ontwerpkeuzen en het doorvertalen daarvan naar specificaties voor andere systemen. Daarnaast verzorgen zij trainingen op het gebied van de van toepassing zijnde technische kaders en het proces om te komen van contract tot productkeuze.

Expertise van Strypes


  • Opstellen van functionele specificaties
  • Beveiliging van energienetten
  • Technisch ontwerpen en systeemintegratie van energienetten voor laagspanning, middenspanning en hoogspanning
  • Testen en documentatie
  • Smart Grid technologie
  • Projectmanagement
  • Training Systems Engineering
  • Trainingen Innovatie in de Energie markt

Systems Engineering


Voor het ontwerp van energiesystemen wordt de Systems Engineering aanpak gekozen. Hierbij wordt productkennis van verschillende leveranciers gekoppeld aan het projectbelang om daarmee de ‘best-for-project’ keuze te kunnen maken. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met dit ontwerpproces. Zij weten wat er speelt in de markt en welke producten en innovaties een toegevoegde waarde kunnen leveren. Eén van de huidige trends is de toepassing van DC-netten binnen infrastructuur en utiliteit. Door middel van het standaardiseren van energie ontwerpen bieden wij u inzicht in de besluitvorming binnen projecten. Dit geeft een voorsprong op de aan te bieden, of in te kopen producten.

Onze dienstverlening


Strypes biedt haar kennis op een voor u meest passende manier aan.
Onze kennis dienstverlening kan aangeboden worden als:

  • Consultancy
  • Training

Ontwerp en integratie van energiesystemen binnen complexe (duurzame) omgevingen

Stories


Onze projecten hebben niet zelden een enorme impact op (bedrijfs)processen, producten en organisaties. Daarmee is wat we doen zeer relevant voor bedrijven, mensen en de maatschappij. Ons gedachtegoed, ervaring en kennis delen we dan ook graag in onze stories. Samen dragen we bij aan een betere wereld.

bg_image

Bekijk Story

Teamwork in rail projecten

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024