Een succesvol project start met het opstellen van de juiste requirements en het toetsen hiervan. De consultants van Strypes helpen u hierbij en adviseren bij het kiezen van de juiste leverancier(s). Zij kennen de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en hebben veel ervaring met zaken als batchbesturing, het voorkomen van contaminatie, tracking & tracing en de veilige opslag van data. Een heldere projectinrichting en gedetailleerde documentatie zorgen voor verdere garanties op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

Expertise van Strypes


 • User Requirement Specification
 • GAMP documentatie verbeteren en uitbreiden
 • Ontwerpen van Functional Specification, Software / Hardware Design Specification
 • SDLC; Systems Development Life Cycle, van raming tot en met inbedrijfstelling van nieuwe systemen
 • Validatie en kwalificatie totale GBS systemen
 • Factory en Site Acceptance
 • Tracing, logging, documentatie
 • Advies en implementatie dataopslag (PI)

Optimaliseren van automatisering


Door de inzet van slimme automatiseringsoplossingen is actuele en betrouwbare informatie continu beschikbaar binnen uw productieproces. Het goed beveiligen van uw systemen voor proces- en machinebesturingen is net zo belangrijk als de ontwikkeling ervan. Strypes heeft de kennis in huis om volledige plants cyber secure te maken en te behouden. Met slimme automatiseringsoplossingen en het toepassen van de juiste (cyber)security dragen wij bij aan het optimaliseren van productieprocessen. Nieuwe innovaties in combinatie met strenge wet- en regelgeving geven een spanningsveld waar onze specialisten de juiste weg in kennen.

Onze dienstverlening


Strypes biedt haar kennis op een voor u meest passende manier aan.
Onze dienstverlening:

 • Vaste projectteams met een eigen kwaliteitsmethodiek waardoor het software ontwikkelingsproces van voor tot achter aantoonbaar en traceerbaar wordt uitgevoerd
 • Consultancy
 • Toepassen van ons Maturity Framework om uw organisatie te laten groeien en verbeteren

Een veilig en foutloos, maar ook zo efficiënt en goed mogelijk productieproces. Het is onze uitdaging om binnen de strenge normen telkens kansen voor verbetering te vinden.

Stories


Onze projecten hebben niet zelden een enorme impact op (bedrijfs)processen, producten en organisaties. Daarmee is wat we doen zeer relevant voor bedrijven, mensen en de maatschappij. Ons gedachtegoed, ervaring en kennis delen we dan ook graag in onze stories. Samen dragen we bij aan een betere wereld.

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024