Met het Software Development Center in Lissabon heeft Strypes de beschikking over uitstekende technische kennis met een kwalitatief hoogwaardig niveau. Met onze jarenlange ervaring met outsourcing / nearshoring en de daarbij opgedane lessons learned, is Strypes in staat om volledige (agile) projecten in-house uit te voeren, in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers.

Onze projectleiders in Nederland zijn bij de klant aanwezig om de juiste specificaties te achterhalen en fungeren als linking pin en product owner tussen de opdrachtgever en onze Portugese collega’s. Regelmatige terugkoppeling van de resultaten zorgt ervoor dat u continu grip houdt op de uiteindelijke oplossing. Op deze manier werken we snel naar het juiste resultaat toe en is er altijd een lokaal aanspreekpunt voor u als klant beschikbaar.

Expertise van Strypes


 • Project & product ownership (totale life cycle)
 • Embedded software & systeem architectuur
 • Test Driven Development & Test Automatisering
 • First/One-of-a-kind” producten​
 • Artificial Intelligence en IoT oplossingen
 • Agile Embedded software development (C/C++/Python/bash-scripting)​
 • Agile Middleware software development (C++/.Net)​
 • Driver ontwikkeling linux/qnx​
 • Hypervisor

Knowledge Driven


Het Software Development Center focust zich op de ontwikkeling van innovatieve embedded software. Door middel van local presence bij onze opdrachtgevers in Nederland enerzijds en de agile samenwerking met het team in Portugal anderzijds, zijn we uitermate vaardig met First/One-of-a-kind producten waarbij de specificaties op voorhand niet altijd helder zijn. De details worden tijdens de ontwikkeling verder uitgewerkt waarbij we onze klanten voortdurend in de loop houden.

Onze dienstverlening


Strypes biedt haar kennis op een voor u meest passende manier aan. Onze kennis dienstverlening kan aangeboden worden als:

 • Vaste projectteams met een eigen kwaliteitsmethodiek waardoor het software ontwikkelingsproces van voor tot achter aantoonbaar en traceerbaar wordt uitgevoerd
 • Consultancy
 • Toepassen van ons Maturity Framework om uw organisatie te laten groeien en verbeteren

Kwalitatief hoogwaardige software ontwikkeling voor complexe systemen en vraagstukken.

Stories


Onze projecten hebben niet zelden een enorme impact op (bedrijfs)processen, producten en organisaties. Daarmee is wat we doen zeer relevant voor bedrijven, mensen en de maatschappij. Ons gedachtegoed, ervaring en kennis delen we dan ook graag in onze stories. Samen dragen we bij aan een betere wereld.

bg_image

Bekijk Story

Single chip modem in twee weken

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024