Vitaal voor elk industrieel proces is de koppeling van de procestechniek en automatisering. Het is daarbij onze uitdaging om tegelijkertijd veel verschillende doelen in het oog te houden: optimalisatie en beheersing van de processen, het ontwikkelen van (nieuwe) producten, veiligheid & gezondheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid, mobiliteit en efficiënt gebruik van energie en grondstoffen. Standaardisatie van uw automatiseringssoftware is een katalysator voor innovatie, waarin onze consultants ruime ervaring hebben. Dit doen wij niet alleen door het bieden van technische oplossingen. Wij geloven in een aanpak waarin de mens centraal staat en in een ondersteunend proces om de juiste techniek te implementeren die uw organisatie de meeste meerwaarde levert.

Expertise van Strypes


 • Analyseren van productieprocessen
 • Opstellen van functionele specificaties
 • Projectmanagement, advies, ontwerp en beheer van systemen
 • Programmeren (PLC/SCADA/DCS)
 • Technisch ontwerp, engineering en systeemintegratie
 • Testen (FAT/SAT)
 • Start-up en commissioning
 • Industry 4.0

Industry 4.0


Strypes heeft expertise in huis om u bij de gehele system lifecycle te begeleiden. Vanaf het opstellen van de businesscase, het conceptual design tot aan testen en onderhoud. Met Industry 4.0 wordt het onttrekken van data aan machines, het analyseren hiervan en het komen tot verbeteringen steeds belangrijker om het productieproces efficiënter en veiliger te maken. Hiermee wordt ook cybersecurity steeds belangrijker, doordat een toenemend aantal machines met elkaar en met het internet connected zijn. Deze combinatie van factoren en uw doelstellingen vormen een complex vraagstuk dat wij graag voor u oppakken.

Onze dienstverlening


Strypes biedt haar kennis op een voor u meest passende manier aan.

Onze dienstverlening:

 • Vaste projectteams met een eigen kwaliteitsmethodiek waardoor het software ontwikkelingsproces van voor tot achter aantoonbaar en traceerbaar wordt uitgevoerd
 • Consultancy
 • Toepassen van ons Maturity Framework om uw organisatie te laten groeien en verbeteren

We nemen voor u in het gehele traject de zorgen uit handen: van conceptual design tot en met commissioning en start-up van de procesinstallatie. Met als resultaat winst op alle bovengenoemde gebieden.

Stories


Onze projecten hebben niet zelden een enorme impact op (bedrijfs)processen, producten en organisaties. Daarmee is wat we doen zeer relevant voor bedrijven, mensen en de maatschappij. Ons gedachtegoed, ervaring en kennis delen we dan ook graag in onze stories. Samen dragen we bij aan een betere wereld.

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024