Onze medewerkers hebben hun achtergrond bij zowel Rijkswaterstaat als bij opdrachtnemers en kennisinstituten. De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan de ontwikkeling en toepassing van infrastructurele projecten voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Kortom, we kennen het speelveld en zijn in staat om complexe vraagstukken en projecten in de Vervoer- & Inframarkt te begeleiden en uit te voeren. Ons uitgangspunt is altijd de combinatie van 24/7 performance, 100% betrouwbaarheid en maximale veiligheid.

Expertise van Strypes


 • Integratie en advies over technische inrichting van verkeerscentrales (inclusief techniek langs & op de weg)
 • Specificatie, ontwerp (J-STD-016) en realisatie van besturingssystemen
 • Integratie, testen en testautomatisering van besturingssystemen
 • Model Based Systems Engineering van Technische Installaties (TI)
 • Enterprise Architect/SysML
 • Ontwerp en integratie tunnel-, bruggen- en sluizenstandaard
 • Functionele veiligheid, gericht op mens en machine met machinerichtlijn
 • Techniek achter monitoren en bediening op afstand
 • Software standaardisatie en -generatie
 • Projectmanagement

Onze aanpak


Strypes is gericht op samenwerking in de breedste zin van het woord. Naast technisch-inhoudelijke kennis biedt Strypes ook consultancy op het gebied van proces, kwaliteit en directievoering voor uw project. We kunnen u op projectbasis ontzorgen, expertise beschikbaar stellen of in tenderprocedures als partner optreden. Al onze technische specialisten beheersen Agile-methoden en kunnen deze toepassen. Daarbij zijn we tevens in staat om uw organisatie te begeleiden bij de transformatie van een traditionele ontwerporganisatie naar een model gedreven ontwerp organisatie. Hiermee is het mogelijk om efficiënt, gecontroleerd en eenvoudig complexe problemen binnen de Vervoer- en Inframarkt op te lossen.

Onze dienstverlening


Strypes biedt haar kennis op een voor u meest passende manier aan. Onze kennis dienstverlening kan aangeboden worden als:

 • Vaste projectteams met een eigen kwaliteitsmethodiek waardoor het software ontwikkelingsproces van voor tot achter aantoonbaar en traceerbaar wordt uitgevoerd
 • Consultancy
 • Toepassen van ons Maturity Framework om uw organisatie te laten groeien en verbeteren

Samenwerken aan missie kritische automatisering in complexe omgevingen, waarmee we zorgen voor een veilige, verbonden en mobiele wereld.

Stories


Onze projecten hebben niet zelden een enorme impact op (bedrijfs)processen, producten en organisaties. Daarmee is wat we doen zeer relevant voor bedrijven, mensen en de maatschappij. Ons gedachtegoed, ervaring en kennis delen we dan ook graag in onze stories. Samen dragen we bij aan een betere wereld.

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024