Maximaliseren van de winst in ontwikkeling

Maximaliseren van de winst in ontwikkeling


Het opzetten van een ontwikkelstraat is complex en daarbij is het belangrijk dat de organisatie ook snel van start kan. Door het toepassen van DICTEE maakt u een vliegende start met het opbouwen van een ontwikkelstraat.

De ontwikkelstraat kan worden opgezet in verschillende gradaties waarbij steeds verdere automatisering en integratie met systemen komt kijken. Om u als organisatie op de juiste manier te helpen vinden wij het belangrijk dat de investering die komt kijken bij een dergelijke ontwikkeling afwegen tegen de daadwerkelijke winst die behaald wordt. Hiervoor hebben wij bij Strypes een groeimodel ontwikkeld voor het toepassen van een dergelijke ontwikkelstraat.

 

Samen met u bepalen we aan de hand van ons zes-stappen model wat uw doelstellingen zijn en welk type ontwikkelstraat daarbij past. Aan de hand van die doelstellingen meten we de huidige organisatie en maken we een op maat gemaakt implementatietraject.

Wij geloven immers dat het implementeren van een dergelijke oplossing meer behelst dan tools naar binnen schuiven. Het slagen van een dergelijke implementatie is een juiste combinatie van mens, proces, tools en organisatie.

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.