Het AA proceskader draagt bij aan een beheerst, aantoonbaar en traceerbaar ontwikkelproces. In plaats van het schrijven van complexe plannen en deze in het team te moeten implementeren, kiezen we met het AA proceskader voor een lean proces welke door het team wordt ingevuld. Het AA proceskader maakt de WHY en HOW inzichtelijk. Het team bepaalt, in samenwerking met onze consultants, de WHAT en zo wordt de juiste tooling ingericht. Hierdoor ontstaat een gedragen proces en eigenaarschap bij het team.

Voorspelbare projectbeheersing


Het AA proceskader biedt de basis om de verantwoordelijkheid bij de teams zelf te beleggen en projecten beheerst uit te laten voeren.

LEES MEER

Beheerst, aantoonbaar en traceerbaar


Door het toepassen van het proceskader wordt een beheerst, transparant proces uitgevoerd. Documenten en code zijn gedurende het hele proces actueel en compleet.

LEES MEER

Verbetering in tooling


In het verbeteren van tooling beginnen we niet met het selecteren van tooling, maar maken eerst samen met het team het proces en de doelen die we willen bereiken duidelijk.

LEES MEER

Continue verbetering


Met de begeleiding van onze consultants zorgen we dat het team zich continu blijft verbeteren. We verbeteren de productiviteit, kosten, kwaliteit en doorlooptijd.

LEES MEER

Met het AA proceskader dragen we zorg voor een snelle ramp-up van ontwikkelteams. Zowel in voorspelbaarheid als kwaliteit. Daarnaast zorgt het proceskader voor een solide basis voor configuratiemanagement. Strypes heeft dit proceskader op een vijftal projecten toegepast, na een korte leerperiode zijn de teams veelal in staat gebleken om zelfsturend te worden en zich het proces en de tools eigen te maken.

 

De Strypes Ontwikkelfilosofie

De Strypes ontwikkelfilosofie biedt een model waarin oplossingen en verbeteringen binnen uw organisatie succesvol geïmplementeerd worden. Ons model kent 5 pijlers waarin mens, proces, techniek/tools en organisatie samenkomen.

Klik hier voor de volledige tekst van het Strypes AA proceskader

 

Strypes AA proceskader

Benieuwd hoe het AA proceskader uw organisatie verder kan helpen of heeft u behoefte aan advies over de te gebruiken tooling? Neem contact met ons op.

CONTACT VIA EMAIL +31 (0)343 769024