Het AA proceskader draagt bij aan een beheerst, aantoonbaar en traceerbaar ontwikkelproces. In plaats van het schrijven van complexe plannen en deze in het team te moeten implementeren, kiezen we met het AA proceskader voor een lean proces welke door het team wordt ingevuld. Het AA proceskader maakt de WHY en HOW inzichtelijk. Het team bepaalt, in samenwerking met onze consultants, de WHAT en zo wordt de juiste tooling ingericht. Hierdoor ontstaat een gedragen proces en eigenaarschap bij het team.

Voorspelbare projectbeheersing


Het AA proceskader biedt de basis om de verantwoordelijkheid bij de teams zelf te beleggen en projecten beheerst uit te laten voeren.

Aantoonbaar en traceerbaar


Door het toepassen van het proceskader wordt een beheerst, transparant proces uitgevoerd. Documenten en code zijn gedurende het hele proces actueel en compleet.

Verbetering van tooling


Bij het verbeteren van tooling beginnen we niet met het selecteren van tooling, maar maken we eerst samen met het team het proces en de doelen die we willen bereiken duidelijk.

Continue verbetering


Onder begeleiding van onze consultants zorgen we dat het team zich continu blijft verbeteren. We verbeteren de productiviteit, kosten, kwaliteit en doorlooptijd.

Met het AA proceskader dragen we zorg voor een snelle ramp-up van ontwikkelteams, zowel in voorspelbaarheid als kwaliteit. Daarnaast zorgt het proceskader voor een solide basis voor configuratiemanagement. In de projecten waarin Strypes dit proceskader heeft toegepast, zijn de teams na een korte leerperiode in staat gebleken om zich het proces en de tools eigen te maken en daarmee zelfsturend te worden.

 

Wilt u meer weten over een van onze andere oplossingen? Klik op een van onderstaande oplossingen voor meer informatie.

AA proceskader

De Strypes ontwikkelfilosofie biedt een model waarin oplossingen en verbeteringen binnen uw organisatie succesvol geïmplementeerd worden, waarbij mens, proces, techniek/tools en organisatie samenkomen. Benieuwd hoe het AA proceskader uw organisatie verder kan helpen? Neem contact met ons op.

CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024