Door het toepassen van onze oplossing verkort u de ontwikkeltijd van de software en kunt u snel het resultaat zien van hetgeen gespecificeerd is. Wij noemen dit ‘shorten the loop’. Van een traditionele papieren werkwijze maken we samen met u de transitie naar een slimme ontwikkelstraat naar uw behoefte zodat ook uw ontwikkelkosten drastisch reduceren en stakeholders continu meegenomen kunnen worden in het gewenste resultaat. Benieuwd hoe Strypes ook uw software ontwikkeling kan versnellen, neem dan contact met ons op.

Leesbare ontwerpen voor iedereen


Het toepassen van Model Driven Engineering met onze oplossing zorgt ervoor dat alle betrokkenen de juiste ‘taal’ met elkaar kunnen spreken.

LEES MEER

Model Driven Engineering


DICTEE is een volledig binnen Strypes ontwikkelde toepassing om uw ontwikkelstraat een vliegende start te geven. Hierdoor behaalt u al snel winst.

LEES MEER

Één tool voor uw ontwikkelstraat


Onze toepassing is eenvoudig te koppelen met systemen om zowel de input, output en validatie uit te voeren. Hierdoor ontstaat een verdere kwaliteitsverbetering.

LEES MEER

Maximaliseren van de winst in ontwikkeling


Strypes vindt het belangrijk dat de investering die komt kijken bij een ontwikkeling afweegt tegen de daadwerkelijke winst die behaald wordt.

LEES MEER

De Strypes Ontwikkelfilosofie

De Strypes ontwikkelfilosofie biedt een model waarin oplossingen en verbeteringen binnen uw organisatie succesvol geïmplementeerd worden. Ons model kent 5 pijlers waarin mens, proces, techniek/tools en organisatie samenkomen.

Klik hier voor de volledige tekst van het Strypes DICTEE

 

Strypes DICTEE

Bent u geïnteresseerd in hoe Strypes DICTEE binnen uw projectorganisatie in kan zetten of een specifieke oplossing voor uw domein kan creëren? Neem contact met ons op.

CONTACT VIA EMAIL +31 (0)343 769024