DICTEE is een volledig binnen Strypes ontwikkelde toepassing om uw software ontwikkeling te versnellen door middel van code generatie. Met deze tool heeft u de mogelijkheid om specificaties te modelleren en van daaruit code te genereren voor alle mogelijke PLC platformen. In combinatie met open source tooling kunnen wij een volledige ontwikkelstraat inrichten die continuous integration mogelijk maakt.

Leesbare ontwerpen voor iedereen


Het toepassen van Model Driven Engineering bij DICTEE zorgt ervoor dat alle betrokkenen dezelfde ‘taal’ met elkaar kunnen spreken.

 

Model
Driven 
Engineering            


Met behulp van een domein-specifiek model blijft het ontwerp dicht bij de specificaties waardoor het ontwerp eenvoudiger en sneller kan worden opgesteld.

Eén tool
voor uw
ontwikkelstraat


Onze toepassing is eenvoudig te koppelen met systemen om zowel de input, output en validatie uit te voeren. Hierdoor ontstaat een verdere kwaliteitsverbetering.

Maximaliseren
van de winst in ontwikkeling


Strypes vindt het belangrijk dat de investering die komt kijken bij een ontwikkeling afweegt tegen de daadwerkelijke winst die behaald wordt.

Met DICTEE kunnen we uw ontwikkelstraat een vliegende start geven. Hierdoor behaalt u al snel winst op verschillende gebieden. Door het toepassen van DICTEE verkort u de ontwikkeltijd van de software en kunt u snel het resultaat zien van hetgeen gespecificeerd is. Wij noemen dit ‘shorten the loop’. Van een traditionele papieren werkwijze maken we samen met u de transitie naar een slimme ontwikkelstraat welke geheel naar uw behoefte wordt ingericht, zodat uw ontwikkelkosten drastisch reduceren en stakeholders continu meegenomen kunnen worden in het gewenste resultaat.

Wilt u meer weten over een van onze andere oplossingen? Klik op een van onderstaande oplossingen voor meer informatie.

DICTEE

De Strypes ontwikkelfilosofie biedt een model waarin oplossingen en verbeteringen binnen uw organisatie succesvol geïmplementeerd worden, waarbij mens, proces, techniek/tools en organisatie samenkomen. Benieuwd hoe DICTEE uw organisatie verder kan helpen? Neem contact met ons op.

CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024