Huidige automatiseringssystemen maken veelal gebruik van grafische user interfaces op basis van SCADA. Echter de wensen op het gebied van bedieningen nemen steeds verder toe. Ontwikkelingen als Digital Twin worden steeds belangrijker. De HTML-GUI kan in dat geval uitkomst bieden. De HTML-GUI kan op ieder denkbaar PLC of PC-platform functioneren en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Ook is er geen lock-in met een leverancier aanwezig en komt er een einde aan (moeilijke) migraties van operationele systemen.

Gebruikers voorop


Met de HTML-GUI zijn we in staat om opleiding- en trainingssystemen op te zetten die voor iedere gebruiker bereikbaar zijn vanuit de browser.

LEES MEER

Vijf-lagen model


Voor de ontwikkeling van de HTML-GUI heeft Strypes een architectuurmodel ontwikkeld dat bestaat uit vijf belangrijke basisonderdelen.

LEES MEER

Standaard hardware configuratie


De HTML GUI is redundant op te lossen, waarbij de applicatie zonder stoten en efficiënt overschakelt naar het redundante systeem.

LEES MEER

Voordelen van transitie


De transitie van de traditionele SCADA-pakketten naar een GUI gebaseerd op webtechnologie brengt een flink aantal voordelen met zich mee.

LEES MEER

Met de HTML-GUI is het mogelijk om het pad te effenen voor verdere optimalisaties van uw ontwikkelproces en uw systemen gereed te maken voor de toekomst. Met de HTML-GUI koppelt u de keuze voor een besturingsplatform los van de visualisatie naar de eindgebruiker, de eindgebruiker houdt altijd dezelfde look & feel.

 

De Strypes Ontwikkelfilosofie

De Strypes ontwikkelfilosofie biedt een model waarin oplossingen en verbeteringen binnen uw organisatie succesvol geïmplementeerd worden. Ons model kent 5 pijlers waarin mens, proces, techniek/tools en organisatie samenkomen.

Klik hier voor de volledige tekst van de Strypes HTML GUI

 

Strypes HTML GUI

Benieuwd wat het gebruik van webtechnologie voor uw organisatie kan betekenen of wilt u graag een demo zien van een op webtechnologie gebaseerde gebruikersinterface? Neem dan contact met ons op.

CONTACT VIA EMAIL +31 (0)343 769024