Automatiseringssystemen maken veelal gebruik van grafische user interfaces op basis van SCADA. Echter de wensen op het gebied van bedieningen nemen steeds verder toe. Ontwikkelingen als Digital Twin worden steeds belangrijker. De HTML-GUI kan in dat geval uitkomst bieden. De HTML-GUI kan op ieder denkbaar PLC of PC-platform functioneren en is bovendien zeer gebruikersvriendelijk. Daarbij is er geen lock-in met een leverancier aanwezig en komt er een einde aan (moeilijke) migraties van operationele systemen.

Gebruikers
voorop


Met de HTML-GUI zijn we in staat om opleiding- en trainingssystemen op te zetten die voor iedere gebruiker bereikbaar zijn vanuit de browser.

Vijf-lagen
model


Voor de ontwikkeling van de HTML-GUI heeft Strypes een architectuurmodel ontwikkeld dat bestaat uit vijf belangrijke basisonderdelen.

Standaard
hardware


De HTML-GUI is redundant op te lossen, waarbij de applicatie stootloos en efficiënt overschakelt naar het redundante systeem.

Voordelen van transitie


De transitie van de traditionele SCADA-pakketten naar een GUI gebaseerd op webtechnologie brengt een flink aantal voordelen met zich mee.

Met de HTML-GUI is het mogelijk om het pad te effenen voor verdere optimalisaties van uw ontwikkelproces en uw systemen gereed te maken voor de toekomst. Met deze GUI koppelt u de keuze voor een besturingsplatform los van de visualisatie naar de eindgebruiker, terwijl de eindgebruiker altijd dezelfde look & feel houdt.

 

Wilt u meer weten over een van onze andere oplossingen? Klik op een van onderstaande oplossingen voor meer informatie.

HTML-GUI

De Strypes ontwikkelfilosofie biedt een model waarin oplossingen en verbeteringen binnen uw organisatie succesvol geïmplementeerd worden, waarbij mens, proces, techniek/tools en organisatie samenkomen. Benieuwd hoe de HTML-GUI uw organisatie verder kan helpen? Neem contact met ons op.

CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024