Procesautomatisering in de farmaceutische industrie

Strypes is voor één van de grootste farmaceutische concerns ter wereld een zeer gewaardeerde kracht bij de procesautomatisering. Strypes-medewerkers werken hier aan een productieproces waaraan in alle opzichten de hoogste eisen worden gesteld.

Volledige controle


In de productiefaciliteit waar de medewerkers van Strypes werkzaam zijn, worden momenteel verschillende hoogwaardige geneesmiddelen geproduceerd, waaronder anticonceptiemiddelen. Onze opdrachtgever vertelt: “Bij de productie van geneesmiddelen is volledige controle over de omstandigheden cruciaal. In de productieruimte wordt bijvoorbeeld een voortdurende overdruk gecreëerd, om besmetting vanuit andere ruimtes te voorkomen. We moeten alle condities waaronder we produceren uiterst precies meten, registreren en regelen.”

Bundeling van kennis en ervaring

Farmaceutische IT is een vak apart, legt hij uit: “Het vraagt om een bundeling van veel kennis en ervaring. Naast kennis van farmacie en kennis om de benodigde software te realiseren moet je ook kennis van de regelgeving hebben. De Amerikaanse regelgeving, waaraan we moeten voldoen, vereist bijvoorbeeld een zeer uitgebreide documentatie over de productieprocessen. Bij Strypes zijn ze hier volkomen mee vertrouwd. De mensen zijn technisch uitstekend, maar ze kunnen ook goed communiceren.”

 

Verantwoordelijkheid nemen

De samenwerking bevalt tot nu toe goed: “Wat ik zeer waardeer is dat de medewerkers van Strypes actief meedenken. Bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe er kosten kunnen worden bespaard bij een bepaald productiesysteem. Maar nog belangrijker vind ik de opstelling van Strypes bij de organisatie en planning van projecten. De mensen van Strypes nemen hun verantwoordelijkheid.”

 

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich.
Benieuwd naar hoe het is om bij Strypes te werken? Neem contact met ons op.

CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024