Ontwikkelen van automatisering voor een mobielere wereld

Van oudsher zijn civiel, werktuigbouwkundig, technische installaties (TI) en besturingssystemen verschillende disciplines met een andere historie en een andere manier van werken. Alhoewel dit allemaal binnen systems engineering past, lukt het vaak niet om goed integraal samen te werken en projecten binnen tijd en budget te realiseren. Met onze ervaring vanuit diverse grote infraprojecten heeft Strypes een unieke kijk op het integraal ontwerpen van de technische installaties en het ontwikkelen van besturingssystemen met de daaraan gekoppelde systemen ontwikkeld.

MOBILITY

Samen werken aan een veilig Nederland

Automatiseringssystemen worden in toenemende mate met elkaar en de buitenwereld verbonden, waardoor flinke uitdagingen  op het gebied van veiligheid ontstaan. Waar vaak de focus op IT-omgevingen ligt, focust Strypes zich op OT-omgevingen. Op het gebied van Cybersecurity en Machinerichtlijn zorgen wij voor optimale processen en technologische verbeteringen. Samen met onze klanten werken we aan een veilig Nederland op het gebied van automatisering.

Safety

Duurzame verbeteringen voor mens en maatschappij

De digitalisering van onze wereld neemt met rasse schreden toe. Hierdoor veranderen de behoeften van mens en maatschappij. Slimme apparaten communiceren met elkaar en met ons, bestaande systemen worden op elkaar aangesloten en steeds meer op afstand bediend. Dit brengt zowel technologische als organisatorische complexiteit met zich mee. Strypes combineert haar kennis om de technische oplossing te creëren waarbij de functionele operatie van systemen behouden en geborgd blijft, of zelfs verbeterd wordt.

CONNECTIVITY

Slimme software ontwikkelen en processen optimaliseren

De termen Industrie 4.0 of Smart Industry worden veel gebruikt en illustreren de verregaande digitalisering en de verweving van apparaten, productiemiddelen en organisaties. Doordat technologieën deze verweving mogelijk maken ontstaan er nieuwe businessmodellen en zelfs sectoren. Hier zien we vaak een flinke worsteling: technisch is er zoveel mogelijk dat organisaties niet meer weten waar ze moeten beginnen en met welk resultaat er tevredenheid is. Industry 4.0 vraagt om een andere kijk op de organisatie.

INDUSTRY 4.0

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024