De digitalisering van onze wereld neemt met rasse schreden toe, en hierdoor veranderen de behoeften van mens en maatschappij. Slimme apparaten communiceren met elkaar en met ons, bestaande systemen worden op elkaar aangesloten en steeds meer op afstand bediend. Dit brengt zowel technologische als organisatorische complexiteit met zich mee. Strypes zet haar kennis in om technische oplossingen te creëren waarbij de functionele operatie van systemen behouden en geborgd blijft, of zelfs verbeterd wordt.

Implementatie van technologische innovaties


De huidige technologische innovaties bevatten veelal connectiviteitsmogelijkheden, maar levert dit ook altijd meerwaarde op? En als de businesscase het belang onderbouwt, hoe implementeert u deze innovaties in zowel bestaande als nieuwe systemen en producten? Strypes geeft antwoord op deze vragen. Met onze uitgebreide kennis van systemen en de belangen van de operationele organisatie zorgen wij voor een passende oplossing.

Uitdagingen rondom connectivity


Connectivity brengt veel uitdagingen met zich mee. Denk alleen al aan de complexiteit, het voldoen aan alle privacyrichtlijnen en de GDPR, de verschillende belangen van stakeholders en alle technologische mogelijkheden. Betrouwbare connectiviteit is essentieel voor het functioneren van systemen. Strypes gaat deze uitdagingen graag met u aan. In onze aanpak kijken we samen met u welke essentiële requirements en voorwaarden er gelden. Op basis van die voorwaarden stellen we een implementatieplan op dat wordt uitgevoerd.

Vehicle-to-Everything (V2X) communication


Een toonaangevend project van Strypes op het gebied van Connectivity betreft Vehicle-to-Everything (V2X) communication. Naast de communicatie tussen voertuigen onderling, wordt de connectie tussen voertuigen met bestaande infrastructurele objecten en verkeerscentrales tot stand gebracht, waarmee bijvoorbeeld bediening op afstand mogelijk wordt gemaakt. De engineers van ons Software Development Center zorgen samen met een V2X-chipsetfabrikant onder andere voor alsmaar verbeterde real-time software prestaties. Onze expertise op het gebied van real-time operating systemen is hierbij onmisbaar.

Naadloze integratie


Het tot stand brengen van connecties tussen bestaande infrastructurele objecten en verkeerscentrales vraagt om een specifieke expertise. De individuele software is in dit geval immers al geïmplementeerd. Naast technologische kennis en kennis van de stakeholders en hun belangen, is hierbij ook kennis van de functionaliteit, en de opbouw en het onderhoud van de bestaande systemen van belang. De consultants van Strypes inventariseren, adviseren en verzorgen een naadloze aansluiting van deze objecten met de centrales, waarbij continuïteit van de bediening voorop staat.

Stories


Onze projecten hebben niet zelden een enorme impact op (bedrijfs)processen, producten en organisaties. Daarmee is wat we doen zeer relevant voor bedrijven, mensen en de maatschappij. Ons gedachtegoed, ervaring en kennis delen we dan ook graag in onze stories. Samen dragen we bij aan een betere wereld.

bg_image

Bekijk Story

Single chip modem in twee weken

bg_image

Bekijk Story

User interfaces op basis van webtechnologie

Strypes maakt het verschil

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt, is er in onze visie op gericht om klanten zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers, en dus geen doel op zich. Benieuwd naar hoe wij voor uw organisatie het verschil kunnen maken? Neem contact met ons op.
CONTACT VIA E-MAIL +31 (0)343 769024