"Je wordt uitgedaagd je talenten zo goed mogelijk te benutten."

Joost Kisters, Projectleider

Testmanager / Test Engineer

Als Testmanager en/of Test Engineer denk je op project- en programmaniveau pro-actief mee over de teststrategie en vertaalt die strategie naar heldere en effectieve testplannen en -scenario's in iedere fase van een project. Afhankelijk van de fase van het project voer je samen met je team systeemtesten en acceptatietesten uit. Kennis van systeemontwikkeling en projectmanagement zorgt ervoor dat je makkelijk communiceert met de ontwikkelteams. Je waarborgt een goede informatievoorziening richting de opdrachtgever t.b.v. de voortgang en het resultaat, en neemt de verantwoordelijkheid bij het ondersteunen van de opdrachtgever bij de implementatie en acceptatie van het product.

Je bent sterk resultaat- en oplossingsgericht met het talent om complexe procesomgevingen integraal te overzien. Je werkt projectmatig, bent initiatiefrijk en kunt testtrajecten samenhangend inrichten en aansturen.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

  • met een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting, aangevuld met specifieke testopleidingen zoals TMAP, ISEB, ISTQB;
  • met minimaal drie jaar (projectmatige) werkervaring binnen de technische automatisering;
  • bij voorkeur met ervaring met Agile/Scrum;
  • bij voorkeur met ervaring binnen de Verkeers- en Vervoerssector, de Industrie, Energie en/of Farma; 
  • die samen met hun team prestaties willen neerzetten, ondernemend zijn en klantgericht;
  • die weten hoe je om moet gaan met een bedrijfspolitieke omgeving;
  • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog.

Heb jij interesse in deze vacature?  Stuur dan hieronder   je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: