Technisch Projectleider

Als Technisch Projectleider geef je leiding aan één of meerdere multidisciplinaire projecten binnen de industriële automatisering en ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden hiervan. Je plant en leidt de realisatie van projectdoelstellingen en bent verantwoordelijk voor het maken en bewaken van planningen en projectbegrotingen.

Samen met het team waar je leiding aan geeft weet je vragen van klanten te vertalen in concrete oplossingen binnen de gewenste scope. Daarbij adviseer je je opdrachtgever ten aanzien van systeemfunctionaliteiten en projectdoelstellingen.

Je bent pro-actief in het signaleren van projectrisico's en je weet de capaciteiten van je teamleden optimaal te benutten en te stimuleren. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen op je vakgebied, introduceer je nieuwe werkwijzen en doet voorstellen tot verbetering van projectoverstijgende problemen en procesverbeteringen.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

  • met een afgeronde HBO of WO opleiding in bij voorkeur Technische Informatica, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • met minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring als lead engineer en/of projectleider;
  • met aantoonbare ervaring met projectmanagement methodieken;
  • bij voorkeur ervaring met Agile/Scrum;
  • die door hun ruime ervaring en achtergrond in de technische automatisering voldoende gekwalificeerd zijn om technisch de diepte in te gaan richting projectdetails als dat nodig is;
  • met bij voorkeur ervaring binnen de Verkeers- en Vervoerssector, de Industrie, Energie en/of Farma; 
  • die samen met hun team prestaties willen neerzetten, ondernemend zijn en klantgericht;
  • die weten hoe je om moet gaan met een bedrijfspolitieke omgeving;
  • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog. 

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan hieronder je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: