Lead Engineers

Met jouw aantoonbare ervaring mag je je inmiddels een expert op het gebied van verschillende PLC/SCADA technieken noemen. Besturingsoplossingen voor industriële processen hebben voor jou geen geheimen meer. Je vertaalt de functionele specificaties naar requirements en een technisch- en functioneel ontwerp van proces- of machinebesturingssystemen. Hierbij heb je ook een coördinerende rol. Tijdens dit proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je ervoor dat deze een prima werkende maatwerkoplossing krijgt. Bovendien stuur je als lead engineer een team van software engineers, test engineers en programmeurs aan.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

    • met een afgeronde HBO of WO opleiding in bij voorkeur Technische Informatica, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
    • met minimaal 5 jaar werkervaring als Engineer binnen de industriële automatisering, waarbij je met één of meerdere PLC/SCADA systemen ervaring hebt opgedaan;
    • die beschikken over goede communicatieve vaardigheden, een teamplayer zijn, maar ook goed zelfstandig kunnen werken; 
    • die net als ons de lat hoog hebben liggen en samen met hun team prestaties willen neerzetten;
    • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog. 

Heb jij interesse in deze vacature?  Stuur dan hieronder  je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: