"Je werkt hier bij een bedrijf dat enthousiasme uitstraalt."

Erwin van Oorschot, Management Adviseur

Ontwerpleider

Als ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor het integraal ontwerp binnen een softwareontwikkeltraject. In deze rol stuur je multidisciplinaire teams aan t.b.v. software ontwikkeling, testen en documentatie, op basis van vooraf met de opdrachtgever vastgestelde randvoorwaarden. Je draagt zorg voor een transparant en gestructureerd ontwerpproces waarbinnen de eisen herleidbaar zijn geverifieerd.
Daarnaast denk je mee in de systeemarchitectuur en ben je lid van project stuurgroepen. Je bent gewend om in een politiek speelveld tussen verschillende stakeholders te acteren en bent in staat om voor alle partijen het maximale rendement uit het project te halen.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

  • met een afgeronde HBO of WO opleiding in bij voorkeur Technische Informatica, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • met minimaal tien jaar aantoonbare werkervaring als Engineer binnen de industriële automatisering, waarbij je met één of meerdere PLC/SCADA systemen ervaring hebt opgedaan;
  • met ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams van software engineers en programmeurs;
  • die samen met hun team prestaties willen neerzetten, ondernemend zijn en klantgericht;
  • die weten hoe je om moet gaan met een bedrijfspolitieke omgeving;
  • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog.

Heb jij interesse in deze vacature?  Stuur dan hieronder   je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: