"Je krijgt altijd de mogelijkheid om een ander pad in te slaan."

Eric Koch, Systeemontwerper

Process Automation Engineer

Met jouw aantoonbare ervaring op het gebied van PLC/SCADA systemen werk je aan besturingsoplossingen voor industriële processen, binnen de verkeer-, vervoer- en inframarkt, de pharma- of industriemarkt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van Engineers en ontwerpt en programmeert projectmatig PLC besturingssystemen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Tijdens het inbedrijfstellen test je functioneel de PLC hard- en software en integreert dit in het totale besturingssysteem. Je bent dan ook af en toe on-site om de besturingssystemen inbedrijf te stellen.

Tijdens dit proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je ervoor dat deze een prima werkende maatwerkoplossing krijgt.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

  • met een afgeronde HBO of WO opleiding in bij voorkeur Technische Informatica, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • met minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring als Engineer binnen de industriële automatisering;
  • met kennis van en ervaring met ABB, Siemens en/of Schneider;
  • met ervaring met het werken met libraries en generatietools;
  • die over goede communicatieve vaardigheden beschikken, ondernemend zijn en klantgericht;
  • die een teamplayer zijn, maar ook goed zelfstandig kunnen werken;
  • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog.

Heb jij interesse in deze vacature?  Stuur dan hieronder   je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: