Specialisten op het gebied van Pharma

Een veilig en foutloos, maar ook zo efficiënt en goed mogelijk productieproces is voor een farmaceutische onderneming letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Als consultant van Strypes ben je bekend met de GAMP-normen en heb je ervaring met zaken als batchbesturing, het voorkomen van contaminatie, tracking & tracing en de veilige opslag van data. Een heldere projectinrichting en gedetailleerde documentatie zorgen voor verdere garanties op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast blijft het continu een uitdaging om binnen de strenge normen ook kansen voor verbetering te vinden.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

  • die zin hebben in een nieuwe uitdaging en samen met ons de Pharma-markt verder willen uitbouwen;
  • met een afgeronde HBO of WO opleiding in bij voorkeur Technische Informatica, Industriële Automatisering of Elektrotechniek;
  • met minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring als Engineer binnen de industriële automatisering in de Pharmaceutische industrie;
  • met kennis van en ervaring met validatie trajecten (GAMP);
  • met ervaring met Systems Development Life Cycle (SDLC);
  • die over goede communicatieve vaardigheden beschikken, ondernemend zijn en klantgericht;
  • die een teamplayer zijn, maar ook goed zelfstandig kunnen werken;
  • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog.

Heb jij interesse in deze vacature?  Stuur dan hieronder   je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: