"Je krijgt altijd de mogelijkheid om een ander pad in te slaan."

Eric Koch, Systeemontwerper

Projectmanager

Als projectmanager ben je bij alle fasen van het project en contract betrokken en beheer en bewaak je de voortgang hiervan. Daarbij onderhoud je contacten met alle betrokken externe partijen. Je coördineert en bewaakt het ontwerp, de begroting, de planning en de uitvoering van de werkzaamheden. Als inspirerend peoplemanager met oog voor de juiste balans tussen techniek, mensen en resultaten ben je in staat om de belangen van uiteenlopende in- en externe stakeholders te verenigen en weet je commitment voor jouw visie en strategie te creëren.  

Je bent een stevige en ondernemende persoonlijkheid met een uitstekend commercieel inzicht. Je kunt complexe projecten en contracten goed doorgronden en komt tot een heldere risicoanalyse. Verder ben je gewend om op hoog niveau te onderhandelen en beschik je over een hands-on mentaliteit.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

  • met HBO/WO werk- en denkniveau;
  • met minimaal tien jaar aantoonbare ervaring met het managen van complexe, bij voorkeur technische, projecten;
  • met ervaring met cost control en planning;
  • met kennis van moderne projectmanagement methodieken;
  • die gewend zijn om als volwassen gesprekspartner/sparringpartner binnen een bedrijfspolitieke omgeving te acteren;
  • en die betrokkenheid bij collega’s en het bedrijf belangrijk vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog.

Heb jij interesse in deze vacature?  Stuur dan hieronder je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: