"Je krijgt altijd de mogelijkheid om een ander pad in te slaan."

Eric Koch, Systeemontwerper

Business Consultant

Als Business Consultant ben je betrokken bij zowel de strategische, tactische als operationele facetten van advies- en managementopdrachten op het gebied van multidisciplinaire projecten bij onze klanten. Vanuit je vermogen om te denken vanuit de belangen van de diverse stakeholders binnen een project, weet je je goed in te leven in het beslissingsproces van de klant en ben je in staat om de wensen en verwachtingen per deelinstallatie te vertalen naar integrale oplossingen en uiteindelijk naar een gedegen plan van aanpak. Hierbij heb je een scherp oog voor alle kansen, maar ook voor de risico’s waar je de beheersmaatregelen tegenover zet.

Je bent proactief, ondernemend en sterk markt- en klantgericht. Daarnaast beschik je over het juiste abstractieniveau en consultancyvaardigheden op C-level, met het vermogen om af te dalen naar operationeel niveau. Je treedt daadkrachtig en besluitvaardig op in zowel (voorbereidende) tendertrajecten als in projecten die in uitvoering zijn.

Voor deze senior rol zoeken wij collega’s met:

  • een afgeronde opleiding op HBO-/academisch niveau;
  • minimaal 10 jaar relevante werkervaring als consultant / architect;
  • een hoog niveau van analytisch werken en denken;
  • het vermogen om complexe technologische problematiek holistisch te benaderen, en op een eenvoudige wijze te visualiseren;
  • het vermogen om als een trusted advisor te acteren en daarbij gegund te krijgen om tegenwicht te mogen bieden;
  • openheid, integriteit en ondernemerschap en de intrinsieke motivatie om succesvol te zijn;
  • het vermogen om een verhaal op een enthousiaste en boeiende manier te presenteren.

Wat kun je van ons verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met uitdagende opdrachten om aan te werken en ruimte om mee te denken en richting te geven aan de strategie van het bedrijf. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. We zijn ambitieus en leggen de lat voor onszelf hoog.

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan hieronder je CV en motivatie of neem contact op met Charlotte Kloos op 06-21605404.

Vacature: Wij bellen jou

Liever eerst gebeld worden? Vul dan hier je naam en telefoonnummer in.

Solliciteer online

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestanden toegevoegd: