Erwin van Oorschot

'Nadat ik een paar jaar als software engineer bij Philips had gewerkt, ben ik me verder gaan ontwikkelen in consultancy bij een bedrijf dat een nieuw procedé voor de fabricage van zonnepanelen ontwikkelde. Daar heb ik veel geleerd van het volledig ontleden van industriële processen. Vervolgens ben ik aan mijn avontuur in de Vervoer en Infra begonnen, door mijn betrokkenheid als lead engineer bij het laatste deel van de tunnelautomatisering van de A73.

Hierna ben ik aan de slag gegaan met de vervanging van de besturing van de Maeslantkering, ook weer een groot infrastructureel project. Daar heb ik geleerd hoe je projectmanagement en technisch management succesvol kunt combineren met daarbij een solide kwaliteitsmanagement. Hierna volgden nog enkele grote infra-projecten, zoals onder andere vervanging van de besturing van alle bruggen en sluizen in het Noordzeekanaal en de toepassing van de Tunnelstandaard voor de tunnel Nijverdal, waarbij mijn focus lag op het technisch en kwaliteitsmanagement.

Toen ik met Strypes in gesprek ben gegaan, klikte het meteen. We hebben dezelfde ideeën over hoe je een bedrijf als Strypes moet vormgeven en ik kan hier mijn ei goed kwijt doordat ik als professional word ondersteund in mijn ontwikkeling en ik zelf mijn carrièrepad kan bepalen.

Inmiddels ben ik, via diverse infra-projecten als Technisch en Kwaliteits Manager, terechtgekomen in de wereld van management advies en organisatieverandering. Hierbij adviseer en ondersteun ik onze klanten over het optimaliseren en uitvoeren van projectprocessen en de bijbehorende organisatie van het project. Zowel het opzetten en implementeren van de processen, tooling en de benodigde organisatie vallen onder mijn functie. Een ander belangrijk onderdeel hierin is het aspect ‘mens’.

Ik vind werken bij Strypes erg leuk omdat je hier aandacht en waardering krijgt. Ik ken de wereld van de grote vergelijkbare bedrijven goed en daar word je vaak gezien als een middel om geld te verdienen. Net als binnen mijn huidige functie staat bij Strypes de mens centraal. Doordat Strypes niet de ambitie heeft de grootste te worden, maar wel de beste, krijg je ook de aandacht die je verdient. Uit alle contacten blijkt oprechte interesse, en daar hecht ik veel waarde aan.'

Terug naar blogoverzicht

Heb jij passie voor techniek?

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden.

Vacatures