Jolanda dos Santos

Jolanda is als operationeel directeur binnen Strypes verantwoordelijk voor alles wat met de operatie binnen het bedrijf te maken heeft.

‘Als ik mezelf over Strypes hoor vertellen, denk ik soms “het klinkt misschien te mooi om waar te wezen”. Maar ik zou niet zomaar een verhaal aan potentiële nieuwe collega’s kunnen vertellen en dan achteraf moeten toegeven dat het toch net een tikje anders is.

We gaan hier met elkaar om, zoals we het zelf prettig vinden dat er met ons wordt omgegaan. Op een oprechte, volwassen manier waarin iedereen zich vanuit zijn of haar betrokkenheid bij het bedrijf verantwoordelijk voelt. Ik vind het belangrijk dat de mensen waar ik mee samenwerk zich prettig voelen bij onze organisatie. Dat ons kantoor in Leersum voor collega’s als een thuishaven voelt, ervaar ik als een compliment.

Plezier hebben in je werk en trots zijn op de dingen die we met elkaar doen. Ik denk dat dat de basis is van ons bedrijf. Trots ben ik in ieder geval zeker! Op het feit dat we inmiddels een leuk team van ervaren collega’s bij Strypes in dienst hebben en de mooie projecten die door hen voor onze opdrachtgevers worden uitgevoerd.’ 

Terug naar blogoverzicht

Heb jij passie voor techniek?

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden.

Vacatures