Edwin Radt

Edwin Radt is één van de SCADA-specialisten van Strypes en onder meer betrokken bij het omvangrijke Rijkswaterstaat-project MOBZ in de provincie Zeeland.

"Ik heb een aantal jaar voor een groot bedrijf in elektrotechniek gewerkt. Daar leerde ik iemand van Strypes kennen en een tijdje later maakte ik de overstap.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en zocht een werkgever met veel mogelijkheden en diversiteit in opdrachten. Ik wilde ook minder programmeren en meer de projectmanagementkant op. Daar geven ze bij Strypes alle ruimte voor. Je krijgt de kans om breder te werken. Dat ik er al iemand kende, hielp natuurlijk ook bij mijn keuze.

Ik ben blij dat ik tot de Strypes-familie behoor. Dat zeg ik niet voor niets. Strypes kijkt naar mensen. Ik krijg de ruimte om mijzelf op elk gebied te ontwikkelen en de onderlinge contacten zijn uitstekend. Ik wissel vaak ervaringen uit met mijn collega’s. Daar word je niet alleen professioneel beter van; het geeft ook een beter gevoel. Samen zijn we Strypes."

Terug naar blogoverzicht

Heb jij passie voor techniek?

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden.

Vacatures