Coen Kuijken

Coen Kuijken werkt voor Strypes o.a. als ontwerpleider infra bij de aanleg van de Ketheltunnel tussen Delft en Schiedam.

‘In de tijd dat ik bij Ordina werkte, leerde ik Geert Eijkhout als collega kennen. Toen hij later Strypes oprichtte, kwam ik weer met hem in contact en zo ben ik hier terecht gekomen.
Werken bij Strypes noem ik altijd het beste van twee werelden. Ik heb de vrijheid van een zelfstandige, in de zin van het nastreven van mijn persoonlijke visie en doelstellingen, maar dan binnen een vast dienstverband. Ik heb ook bij vergelijkbare bedrijven gewerkt. Strypes steekt er bovenuit doordat je echt zelf achter het stuur zit. Mogelijkheden te over. Toen ik hier begon was de match tussen mijn ervaring en ambitie met een leuk project zo gevonden. Je bepaalt ook zelf welke opleidingen je wilt volgen en je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen. Ook op het gebied van ‘soft skills’ zoals presentatievaardigheden.

Toen ik hier begon dacht ik: “Ah, zo kan het ook!” Er heerst een warme, persoonlijke cultuur. Dat merk je niet alleen aan de informele sfeer, maar ook aan de onderlinge contacten. We praten vaak over waar we mee bezig zijn en hoe we de toekomst zien. Dat gebeurt op een frisse en open manier. En regelmatig zijn er ook heel gemoedelijke borrels en etentjes.’

Terug naar blogoverzicht

Heb jij passie voor techniek?

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden.

Vacatures