Erik Holleboom

‘Eén van de aantrekkelijke kanten van Strypes is dat je vrij gemakkelijk over kunt stappen naar een ander domein. Ik ben hier drie jaar geleden begonnen en heb toen verschillende hightech projecten gedaan. Vorig jaar ben ik overgestapt naar de infrastructuursector. Ik werk nu aan een groot tunnelproject tussen Amsterdam en Schiphol als model based systems engineer. Dit is in overleg gegaan. Strypes werkte mee aan de tender voor dit project. Daarna werd ik gepolst of ik mee wilde doen bij de uitvoering. Zo komen uitdagingen hier op je pad. De infrawereld loopt misschien wel vijftien jaar achter op hightech wat betreft de techniek. Mijn kennis kan dus bijdragen om daarin een inhaalslag te slaan.

Het voordeel van een relatief klein bedrijf is dat je elkaar kent. Er is prettig onderling contact. Als het gaat om tunnels zijn er nu verschillende collega’s waar ik regelmatig mee overleg en zelfs op de maandelijkse borrel gaat het nog over techniek. Op die manier helpen we elkaar verder.

Er is ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ik ben nu flink aan het bijleren op het gebied van systems engineering en de hardware die bij infrastructuur komt kijken. Strypes geeft je de vrijheid om je in een nieuw specialisme te verdiepen.’

Terug naar blogoverzicht

Heb jij passie voor techniek?

Werken bij Strypes betekent: werken aan uitdagende, interessante opdrachten en daarvoor gewaardeerd worden.

Vacatures